Rólunk

Kanada Banda Podcast égisze alatt 2021-ben elinditottuk az Elektromobilitás Podcast-ot.

Úgy éreztük, hogy nagy szükség van arra, hogy az elektromobilitás, a megújuló energiák, a villanyautózás, a környezetvédelem, az akkumulátor-techonlógiák témájában független és hiteles információkhoz juthassanak azok, aki szeretnének.

A rendszeresen megjelenő podcast-jainkban összegyűjtjük nektek a legfontosabb, bennünket is foglalkoztató eseményeket és igyekszünk azt röviden összefoglalva és könnyen emészthető formában átadni.

Hogy miért? Ez roppant egyszerű: azért, mert tudjuk, hogy mindenki ideje drága. Így foglalkozhatsz azzal amivel szeretnél. A mi munkánk pedig az, hogy heti kétszer fél órában képben tartsunk. Elolvassuk, majd kiválogassuk a legfontosabb, legérdekesebb híreket, történeteket az elektromobilitás területéről.

A shownotes-ban pedig meg is osztjuk veletek a linkeket, fotókat, videókat, hogy akinek igénye támad rá, az tovább olvashasson, s még több információk tehessen szert.

Ha kérdésetek, észrevételetek, téma javaslatotok van, ha kritikát fogalmaznátok meg az egyes témákról, az epizódokról, akkor a Kapcsolat menüpontban megtalálhatjátok az elérhetőségeinket.

Reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket a változatos tartalom.

Fogadjátok szeretettel, szívesen adjuk!

Lator & Lázadó